facebook linkedin youtube
Język
leftPowrót

Q-Concept

Ser Kozi z Kolendrą i Kozieradką

Kawałek: ~140g Nr artykułu: FP1240 Opakowanie: ~1 kg Kraj pochodzenia: Holandia

Słony, ale zarazem i delikatny smak sera koziego został urozmaicony o dodatek kolendry i kozieradki, które wpływają na jego charakter. Suszone zioła sprawiają, że nabiera on wyrazistości i niesamowitego aromatu. Jest źródłem białka, powstał z wysokiej jakości mleka koziego, sprawiając, że będzie ciekawym urozmaiceniem codziennej diety.

Dobrze uzupełni dania z sosem pomidorowym jak i urozmaici dania mięsne. Będzie doskonałym urozmaiceniem kanapek oraz ciekawym elementem zup i sosów. Sam idealnie smakuje z białym wytrawnym winem. Świeży i sterylnie zapakowany produkt zapewnia wysoką wartość odżywczą.

Ser Kozi z Kolendrą i Kozieradką

Q-Concept

Twoja idealna deska serów

Dzięki Q-CONCEPT konsumenci mają możliwość odnalezienia ulubionych smaków spośród aż 60 różnych kawałków sera premium. Wysokiej jakości sery zapakowane w degustacyjne porcje, to możliwość swobodniejszego testowania, szczególnie jeśli zależy nam na skomponowaniu tego, co podczas przyjęć najpopularniejsze – deski serów. A ta również daje ogromne możliwości. Sery kozie, owcze czy krowie zarówno twarde jak i pleśniowe idealnie komponują się z bakaliami czy owocami. Połączenie z dżemem, wędlinami, żurawiną czy orzechami przypadnie do gustu osobom poszukującym wytrawnych i niepowtarzalnych smaków oraz aromatów- tutaj sprawdzą się sery pleśniowe jak Fourme d’Ambert czy ser Brie oraz długojrzewające jak Old Amsterdam.

Chcesz mieć ten produkt w swoim asortymencie?
Skontaktuj się z nami!

zapraszamy do kontaktu

Katalog do pobrania

Pobierz nasz najnowszy katalog!

Znajdziesz w nim pełen asortyment produktów.

downloadPobierz katalog
Oferta handlowa Newsletter
Ciasteczko

Polityka cookies

Informujemy, że na naszej stronie używamy plików cookies w celu analizowania ruchu, a w przypadku wyrażenia przez Użytkownika zgody – do dostosowania ewentualnych treści reklamowych w formie graficznej i tekstowej.