The mild goat.
Goat Farm
Ser kozi jest dobrym źródłem składników odżywczych.
Dlatego produkty Goat Farm są szczególnie odpowiednie dla wegetarian i świadomych zdrowotnie konsumentów sera, którzy chcą cieszyć się naturalnym smakiem, wysoką jakością oraz korzyściami płynącymi z lekkostrawnego i bogatego w składniki odżywcze mleka koziego.
Ser Goat Farm powstaje z wyjątkowo delikatnego mleka koziego, co nadaje mu łagodność porównywalną z klasyczną holenderską Goudą. Charakteryzuje się subtelnym aromatem, a jego wersja z dodatkiem mleka owczego, dostępna w plastrach, wyróżnia się delikatnie słodkim smakiem.
Produkty z mleka koziego marki Goat Farm, łączą:
- delikatny smak i aromat
- różnorodność zastosowania, dopasowaną do potrzeb najbardziej wymagających
klientów - produkty dla wielu grup wiekowych (młodzież, dorośli, seniorzy)
- produkty odpowiednie dla wegetarian
- sery kozie są łatwiej trawione przez organizm człowieka w porównaniu do serów krowich ze względu
na występowanie w ich mleku większej ilości krótko-i średnio-łańcuchowych kwasów tłuszczowych - bogaty w Białko, Wapń, Wit. A, Fosfor
Plastry sera Goat Farm są idealne do przygotowania zdrowych kanapek lub lunch boxów, podczas gdy kawałek sera Goat Farm stanowi wspaniały składnik do gotowania lub jako dodatek do wina z winogronami.
Goat Farm. The mild goat.
