Zakres zadań
Pracując na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/-a za:
- przeprowadzanie dziennych obchodów zakładu w zakresie GHP/GMP
- kontrolowanie i weryfikacja zgodności: towarów, opakowań i wyrobów gotowych
- monitorowanie poprawności etykiet na opakowaniach
- weryfikowanie i archiwizacja kart zapisów na produkcji i magazynie
- codzienna współpraca z innymi działami
Nasze oczekiwania
Od kandydata oczekujemy:
- minimum 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku
- wykształcenia średniego lub wyższego (technologia żywności, biotechnologia)
- ogólna wiedza na temat standardów: BRC, IFS
- znajomość systemów: HACCP, GMP, GHP
- zdolności organizacyjne, dokładność i spostrzegawczość
- praca w systemie zmianowym – od pon.- pt. (6:00 – 14:00, 14:00 – 22:00)
Aplikuj już teraz i stań się częścią naszego zespołu!