Zakres zadań
Pracując na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/-a za:
- monitorowanie punktów kontrolnych (CP) i krytycznych punktów kontroli (CCP) wyznaczonych na zakładzie
- weryfikowanie prawidłowości i archiwizacja zapisów prowadzonych w obszarach produkcyjnych i magazynowych
- kontrolowanie materiałów opakowaniowych, surowców, towarów, wyrobów gotowych i prób trwałościowych na zgodność z wymaganiami specyfikacji
- przeprowadzanie dziennych obchodów zakładu
- nadzorowanie, monitorowanie i wdrażanie zmian w tekstach przygotowywanych na etykiety produktowe
- wykonywanie prac administracyjnych związanych z obsługą działu
Nasze oczekiwania
Od kandydata oczekujemy:
- minimum 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku
- wykształcenie minimum średnie lub wyższe (mile widziane technologia żywności, biotechnologia)
- znajomość języka angielskiego na poziomie podstawowym
- znajomość GMP, GHP, HACPP, BRC, IFS
- umiejętności analityczne i numeryczne
- zdolności organizacyjne, dokładność i spostrzegawczość, sumienność i zaangażowanie w pracę
- umiejętność pracy w zespole, komunikatywność
- praca w systemie zmianowym
- mile widziani kandydaci posiadający orzeczenie o lekkim stopniu niepełnosprawności
Aplikuj już teraz i stań się częścią naszego zespołu!