The mild goat.
Goat Farm
Ser kozi jest dobrym źródłem składników odżywczych.
Dlatego produkty mleczne Goat Farm są szczególnie odpowiednie dla wegetarian i świadomych zdrowotnie konsumentów sera, którzy chcą ograniczyć spożycie kalorii.
Ser Goat Farm jest wytwarzany ze szczególnie łagodnego mleka koziego, które nadaje mu delikatności podobną do typowej holenderskiej Goudy. Goat Farm ma wyjątkowo lekki kozi aromat, a ser z koziego i owczego mleka w plastrach jest nawet delikatnie słodki.
Produkty z mleka koziego marki Goat Farm, łączą:
- delikatny smak i aromat
- różnorodność zastosowania, dopasowaną do potrzeb najbardziej wymagających
klientów - produkty dla wielu grup wiekowych (młodzież, dorośli, seniorzy)
- produkty odpowiednie dla wegetarian
- sery kozie są łatwiej trawione przez organizm człowieka w porównaniu do serów krowich ze względu
na występowanie w ich mleku większej ilości krótko-i średnio-łańcuchowych kwasów tłuszczowych - bogaty w Białko, Wapń, Wit. A, Fosfor
Plastry sera Goat Farm są idealne do przygotowania zdrowych kanapek lub lunch boxów, podczas gdy kawałek sera Goat Farm stanowi wspaniały składnik do gotowania lub jako dodatek do wina z winogronami.
Goat Farm. The mild goat.